Αγαπη με την πρωτη
ΓΟΥΛΙΑ
για τουσ πραγματικουσ γευσιγνωστεσ

Η δέσμευση της APANECA

Η εταιρεία μας δεσμεύεται να παράγει και να εμπορεύεται άριστης ποιότητας καφέ και λοιπών αφεψημάτων, όπως ακριβώς και οι παραγωγοί στο El Salvador.

Γι’αυτό και είμαστε περήφανοι που είμαστε οι αποκλειστικοί αντιπρόσωποι του καφέ KIMBO σε Ελλάδα και Κύπρο, αλλά και δημιουργοί της σειράς προϊόντων DELIZIA και του ελληνικού καφέ μας «Το Φίλημα».

Μέσω της προσεκτικής επιλογής των πρώτων υλών και της φροντίδας που αφιερώνει σε κάθε βήμα της παραγωγικής διαδικασίας η εταιρεία εξασφαλίζει την απόλαυση ενός ποιοτικού και αρωματικού ροφήματος από την πρώτη κιόλας γουλιά.

Ένα ταξίδι στη γεύση

Ένα φλιτζάνι από τον Ναπολιτάνικο καφέ KIMBO, από τον ελληνικό καφέ μας «Το Φίλημα» ή μια ζεστή κούπα σοκολάτας DELIZIA θα σε ταξιδέψει σε μέρη όπου η παρασκευή καφέ και σοκολάτας θεωρείται τέχνη.

Δεν σταματάμε να εξελισσόμαστε και να μαθαίνουμε όλες τις νέες τεχνοτροπίες παρασκευής καφέ, συνδυάζοντας τις με την παράδοση και τις ρίζες μας.

what makes us different

Ποιότητα και γεύση σε κάθε γουλιά

Με το όνομα της οροσειράς APANECA, η εταιρεία αποδίδει φόρο τιμής στις πηγές έμπνευσής της και διακρίνεται για την προσήλωσή της στην παράδοση και την αριστεία, δημιουργώντας ένα Brand εναρμονισμένο με το περιβάλλον.

Προμηθεύουμε, παράγουμε, και σερβίρουμε σε κάθε σπίτι μόνο τον καλύτερο καφέ, την πιο νόστιμη σοκολάτα, το πιο αρωματικό τσάι, και μια ευρεία γκάμα από προϊόντα που συνοδεύουν τέλεια τις στιγμές χαλάρωσης.

Είμαστε μια εταιρεία με καθαρά ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα, που δίνει ευκαιρίες ανέλιξης, χτίζει μακροπρόθεσμες σχέσεις και συνεργασίες, σέβεται το περιβάλλον, και αφουγκράζεται τις ανάγκες της κοινωνίας την οποία υπηρετεί.

Είμαστε η προσιτή σου πολυτέλεια.

Καλούμε όλους τους λάτρεις του καφέ να ανακαλύψουν και να απολαύσουν τον πλούσιο και εκλεκτό κόσμο των αρωμάτων που προσφέρουν τα προϊόντα μας, ενώ εμείς θα αποτελούμε τον αξιόπιστο σύμβουλο τους για κάθε γευστική εμπειρία.