Για ακόμη μία χρονιά το «περίπτερο» της εταιρείας APANECA στη HORECA 2024 απέσπασε τα πιο θετικά σχόλια και την πιο ένθερμη συμμετοχή.

Ως γνωστόν, η εταιρεία APANECA είναι υπερήφανη αντιπρόσωπος του Ναπολιτάνικου καφέ KIMBO σε Ελλάδα και Κύπρο, καθώς και δημιουργός της σειράς DELIZIA, αλλά και του ελληνικού καφέ “το Φίλημα”. Η σειρά DELIZIA περιλαμβάνει ροφήματα σοκολάτας, milkshakes, πουρέδες φρούτων, σιρόπια, τσάι και λοιπά αφεψήματα, ήδη όλα πολύ αγαπητά από το ελληνικό κοινό.

Για κάποιους ήταν το καλύτερο περίπτερο από όλα τα χρόνια συμμετοχής της εταιρείας, στη μεγαλύτερη έκθεση Τουρισμού, Καφεστίασης και Μαζικής Εστίασης που έλαβε χώρα στο METROPOLITAN EXPO 9-12 Φεβρουαρίου.

Highlight του τετραημέρου ήταν ομολογουμένως η επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος απόλαυσε τον αυθεντικό Ναπολιτάνικο καφέ KIMBO, συνομίλησε θερμά με τους ιθύνοντες, και έφυγε από το «περίπτερο» με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η εταιρεία συνεχίζει σταθερά προς την κορυφή μεταδίδοντας το πάθος της για καλό καφέ και ποιοτικά προϊόντα σε προσιτή τιμή.

Οι ιθύνοντες της APANECA, Βασιλική Δημητρακά και Αλέξανδρος Λυκούδης, φανερά ευχαριστημένοι από τη συμμετοχή του κόσμου δήλωσαν ότι στόχος τους είναι τα προϊόντα της εταιρείας να μπουν σε κάθε ελληνικό σπίτι και επιχείρηση.

Αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες της αγοράς, επιλέγουν συνεργασίες υψηλού επιπέδου και βελτιώνουν συνεχώς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους τόσο σε ποιοτικό επίπεδο όσο και στο επίπεδο της τεχνογνωσίας.

Η χρονιά ξεκίνησε δυναμικά και το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας δίνει το παρόν σε πολλά events, μοιράζοντας απλόχερα το πάθος αλλά και την τεχνογνωσία για προϊόντα που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *